Galleri Orkla

Tilbake til "Mine elver"
Til startsiden

Klikk på bildet for å se det stort og med tekst.

Idyllisk beliggende laksehytte. To fiskere i en lovende sving. Alt utstyr skal desinfiseres. Her er det Bjørn Hansen som gjør jobben på Aunemo. På vei til fiske. Fire ulike stenger med ulike snører, men samme flua i enden av fortommene. Dette veldimensjonerte juletreet fant vi mellom strandsteinene i Brushølen.
Per Bomann-Larsen fisker i Brushølen i Meldal. Laksen har tatt flua og dratt med seg snøret og mesteparten av backingen. Jeg følger etter. Jeg prøver å holde igjen, men laksen er allerede nedenfor brua. Laksen har stanset, men her er det umulig å lande den. Per fisker i Kløvsteinhølen. Vindkastene gjør kastingen vanskelig.
Per sørger for kveldsmat i gapahuken ved Kløvsteinhølen. Morgenstemning på Nedre Ekeli. Per kaster tohånds på Nedre Ekeli. Per fisker seg ned mot brekket på Nedre Ekeli. Østbredden på Blåsmo byr på ukomplisert fluefiske.
Per fisker på Blåsmo. Hyttene på Blåsmo er ikke akkurat for lakseslott å regne. En minigrilse har latt seg lure av "Helgarderingen". Ser ut som den skjønner at dette var dumt gjort. Ingen grunn til å fylle kvoten med denne: Ut igjen med deg!
Vi prøver Polset igjen, men uten hell i år også. Gapahuken på Polset er velutstyrt, men ikke et vakkert byggverk. Per kjører fisk på Bakka. Den kunne vært større, men fisk er fisk, og Per er blid! Dessverre er smålaksen stygt skadet og kan ikke settes ut igjen.
til toppen